Sphinx z jesiennymi smakami w nowej odsłonie

2021-10-07

Sphinx, jedna z sieci gastronomicznych zarządzanych przez Sfinks Polska, wprowadziła nową ofertę sezonowych dań z typowo jesiennymi składnikami, jak dynia i grzyby. W karcie znalazły się m.in. krem z dyni, stek z podgrzybkami i rozgrzewające napoje.  Z myślą o gościach spotykających się w większym gronie przygotowano zestaw przystawek dla czterech osób – Crispy Tex-Mex & Nachos Doritos – na który składają się skrzydełka z kurczaka, panierowane serki, krążki cebulowe, ziemniaczane crispersy, bruschetta z pesto i pomidorami oraz Doritos Hot Corn podawane z guacamole i sosem słodko-pikantnym.

 Sphinx w nowej odslonie

Dania główne z menu „W nowej odsłonie” to m. in. shoarma z udka kurczaka...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail