Rusza Food Town w Fabryce Norblina

2021-10-21

Już niebawem swoją działalność rozpocznie największy food hall w Warszawie – Food Town w Fabryce Norblina. Od 22 października na wszystkich odwiedzających czekać będą 23 różnorodne koncepty gastronomiczne i cztery oryginalne bary stworzone przez wielokrotnego laureata prestiżowych konkursów barmańskich - Tomasza Małka. Miejsce to, oprócz różnorodnej kuchni, zaproponuje także bogatą ofertę rozrywkową.

fabryka norblina 1 

Food Town to unikalnie zaprojektowana przestrzeń gastronomiczna w Fabryce Norblina, obejmująca pięć zabytkowych hal fabrycznych o łącznej powierzchni 3200 mkw. To największe tego typu miejsce w Warszawie. Jedna z hal dedykowana jest wydarzeniom kulturalnym i koncertom. Pozostałe z nich zorganizowane są tematycznie – azjatycka, śniadaniowo-lunchowa, industrialna czy centralna. W Food Town będą działać 23 koncepty gastronomiczne. Zarówno ceny, jak i menu, będą przystępne dla osób o różnych gustach i oczekiwaniach. Impreza otwierająca Food Town rozpocznie się w piątek, 22 października.

– Nie możemy się doczekać, żeby zaprezentować warszawskim foodies to wyjątkowe i różnorodne miejsce. Rozpoczynamy wydarzeniem, które przyciągnie fanów nie tylko pysznego jedzenia, ale i wrażeń kulturalnych. Już w piątek wieczorem na scenie Food Town gościć będziemy imprezę z cyklu Warsaw Generation Beats,
w ramach której wystąpią m.in. DJ Mariano MBH, Staszka selektah czy DJ 600V. W sobotę kontynuujemy koncerty, które poprowadzą Hirek Wrona i DJ Procentee. Wystąpią m.in. Bartek Królik z zespołem czy Monika Damaszko. Przez całą sobotę i niedzielę będzie można poznać sekrety kuchni wszystkich obecnych w Food Town konceptów poprzez całodzienną serię warsztatów kulinarnych – mówi Oliwia Hajn, General Event Manager...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail