MAKRO Polska z „zielonym” stoiskiem na Kongresie Szefów Kuchni

2021-10-27

12 października, po roku przerwy ponownie odbył się w Warszawie Kongres Szefów Kuchni. Na jednym z najważniejszych spotkań polskiej gastronomii MAKRO Polska zaprezentowało m.in. innowacyjne „zielone” stoisko.

 aj7a9388

Tradycją stało się, że najlepsi polscy kucharze spotykają się na Kongresie Szefów Kuchni. Misją tego wydarzenia jest przekazywanie wiedzy o trendach i innowacjach w kuchni, ale przede wszystkim wspieranie branży gastronomicznej. Tegoroczna edycja Kongresu, odbywająca się po rocznej przerwie, miała zatem szczególny wymiar – powstająca po lockdownie gastronomia z radością powitała powrót formuły kongresowego spotkania w „realu”. Uczestnikiem...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail