targi gastronomiczne

16. edycja targów POLFISH za nami!

2022-09-25

Prezentacje, debaty, konferencje, warsztaty i pokazy kulinarne – hale centrum kongresowo-wystawienniczego przy ul. Żaglowej 11 w Gdańsku, tętniły życiem. Wystawcami wydarzenia byli importerzy i dystrybutorzy ryb i owoców morza, producenci wyrobów garmażeryjnych i sprzętu technologicznego dedykowanego branży. Oprócz krajowych, obecni byli także producenci zagraniczni (m.in. z Belgii, Niemiec, Wielkiej Brytanii, Hiszpanii, Łotwy, Czech, Islandii i Izraela). Po raz pierwszy w historii wydarzenia wystawiły się też stoiska z produktami regionalnymi, m.in. z ekologicznymi serami, maślankami, przetworami, syropami, miodami, octami, winami i...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail