Lubuski Botanic Light

2022-09-29

Firma Henkell Freixenet Polska poszerza ofertę marki Lubuski o nowy, inspirowany bogactwem natury, smak - Lubuski Botanic Light. Jest niezwykle lekki i orzeźwiający, stworzony na bazie 28 wyszukanych składników roślinnych. Idealnie sprawdzi się jako baza wielu aromatycznych drinków.

Lubuski Botanic 2 2 

Jesienna premiera

Lubuski Botanic Light został stworzony na bazie 28 składników roślinnych. To połączenie wyrazistego smaku jałowca z delikatnymi nutami m.in. płatków róży, kwiatów czarnego bzu oraz rumianku. Podstawą receptury są wyjątkowe i aromatyczne esencje i destylaty ziół – lawendy, melisy, mięty, krwawnika, arniki, korzenia arcydzięgla i lukrecji. Kompozycję wzbogacają mocne akcenty cytrusów oraz...


Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail