personalia

Alan Pasierb nowym Szefem Cukierni w Airport Hotel Okęcie

2023-05-12

W Airport Hotel Okęcie do zespołu obiektu dołączył  nowy Szef Cukierni – Alan Pasierb.

Alan

fot. materiał prasowy

Swoją przygodę z hotelem rozpoczął dużo wcześniej, bo już 2016 roku. Pracował i szkolił się pod czujnym okiem mistrza cukiernictwa Michała Iwaniuka. Uczestniczył w wielu konkursach cukierniczych, plasując się w nich na podium. Zdobył między innymi II miejsce w konkursie "Master challenge by scholler", II miejsce w Mistrzostwach Polski w przygotowaniu deserów Expo sweet, czy  III miejsce w mistrzostwach Cukierniczych "Debic Pastry Cup". Jak sam twierdzi najbardziej w swoim fachu lubi nowe wyzwania cukiernicze, które z chęcią i zaangażowaniem wykonuje. Prywatnie jego pasją są podróże kulinarne związane z Bliskim Wschodem i Skandynawią – to dzięki nim cały czas odkrywa nowe połączenia smaków i aromatów. Na dwa lata pożegnał się...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail