patronat medialny

Zbliża się piąta edycja Tygodnia Kuchni Polskiej

2023-10-06

W warszawskiej restauracji Stolica Cafe odbył się Przedsmak Tygodnia Kuchni Polskiej – wydarzenie będące zapowiedzią listopadowego festiwalu organizowanego przez MAKRO Polska. Kolacji degustacyjnej towarzyszyła specjalnie przygotowana ekspozycja, która powstała na podstawie skojarzeń ponad stu szefów kuchni z polskimi smakami. Kolejne spotkania dedykowane mediom i influencerom odbędą się w Sopocie i w Krakowie.

 zdjecie nr 5

fot. materiał prasowy

Bogdan Gałązka, współwłaściciel i senior szef, zaprosił uczestników wydarzenia do warszawskiej restauracji Stolica Cafe. Wspólnie z Markiem Sosnowskim, szefem kuchni, przygotowali specjalne menu poświęcone akcji Tydzień Kuchni Polskiej, nawiązujące do działalności XIX-wiecznego polskiego kucharza Jana Szyttlera. Goście mieli do wyboru dania mięsne i...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail