nowe menu

Hiszpania na talerzu. Warszawska restauracja Bilbao zaprezentowała swoje nowe menu

2023-11-13

Bilbao, restauracja zlokalizowana przy ulicy Koszykowej w Warszawie, od ponad roku przybliża mieszkańcom stolicy kuchnię hiszpańską – w szczególności pochodzącą z północnej części Półwyspu Iberyjskiego. W swojej karcie, szef kuchni Paweł Perkowski przygotował szereg propozycji, które pozwolą przenieść się w prawdziwą, kulinarną podróż.

Zrzut ekranu 2023 11 12 o 20.05.33

fot. materiał prasowy szef Paweł Perkowski 
Hiszpańska Restauracja Bilbao – to miejsce z atlantycką hiszpańską kuchnią, winem i koktajlami. Jako jedyne w Polsce posiada pintxos bar z tradycyjnymi baskijskimi przekąskami na bagietce lub w formie...

Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail