Nowa karta Sphinxów

2015-10-17

W nowej ofercie restauracji Sphinx znajduje się pięć sezonowych dań – krem z dyni, shoarma z polędwiczek cheese and spice, kurczak curry z miętą, minikofta i quesadilla z shoarmą. Pojawiły się też żeberka wołowe z sosem BBQ oraz trzy steki – New York z sambalem, surf and turf z krewetkami i argentyński z sosem chimichurri. Ponadto z myślą o chłodnych dniach wprowadzono do oferty grzane piwo i wino. Najnowsza oferta dostępna jest w restauracjach Sphinx w całej Polsce do 14 grudnia br. 

– W sieci Sphinx pracuje wielu utalentowanych i kreatywnych kucharzy, którzy mają bardzo dużo pomysłów na wyśmienite dania. Niedawno mieliśmy okazję poznać część z nich podczas konkursu kulinarnego Gwiazdy Sezonu. Spośród ciekawych, autorskich przepisów, jakie zostały zgłoszone przez naszych kucharzy z całej Polski, warto wspomnieć o kurczaku curry z sosem jogurtowo-miętowym, który zwyciężył w konkursie i dlatego...


Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail