PizzaPortal.pl optymalizuje dostawy w Łodzi

2015-12-04

PizzaPortal.pl od roku realizuje dostawy posiłków z restauracji, które do tej pory nie oferowały tej usługi. Ze względu na duży potencjał restauracji bez dowozu, w ramach serwisu stworzona została spółka Valk Fleet, realizująca dla klientów PizzaPortal.pl usługi dostaw. Od grudnia flota samochodów wyjedzie na ulice Łodzi, a wkrótce także innych polskich miast.

Spółka Valk Fleet Poland powstała w czerwcu 2015 roku, a jej kadrę tworzą specjaliści m.in. z branży IT, logistyki transportu i kontroli jakości. Stworzenie floty sprawia, że dostawa jedzenia jest możliwa z każdej restauracji w Łodzi. Zastosowanie nowej technologii logistycznej pozwala z kolei na lepszą organizację dostawy oraz...


Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail