Wigilie firmowe? Ryby i pieczone mięsa

2015-12-18

Świąteczne spotkania biznesowe to idealna okazja do podziękowania pracownikom  i kontrahentom za dotychczasową współpracę oraz złożenia sobie życzeń. To także doskonały moment, by zaprezentować swoją firmę z jak najlepszej strony, również przez pryzmat serwowanych na wigilii dań. Co w tym roku trafi na firmowe świąteczne stoły? Według kucharzy Sodexo Prestige nie zabraknie staropolskich postnych potraw,  w szczególności pierogów z kapustą i grzybami oraz ryb. Hitami tegorocznych wigilii będą także wykwintne pieczone mięsa.

 

ht 2015 11ww 06

 

Choć polska kuchnia coraz częściej podąża za międzynarodowymi trendami kulinarnymi,  święta są czasem, w którym stawiamy na tradycję i wysoką jakość. Szczególną atmosferę wigilijnej kolacji biznesowej, tworzą elegancko podane staropolskie potrawy,...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail