Zimowa wkładka Sphinksa Gwiazdy Sezonu

2015-12-22

W restauracjach Sphinx przed świętami pojawiła się zimowa wkładka do menu Gwiazdy Sezonu pod hasłem Karnawał smaku. Najnowsza oferta zawiera sześć dań.

Należą do nich dorsz z sosem grzybowym, shoarma Góralska z polędwiczek, Burger Tennessee, rozgrzewający krem zimowy z imbirem, quesadilla Mexico oraz mini kofta. W zimowej propozycji pojawiło się też więcej steków – debiutujący w restauracjach Sphinx limousine z sosem whiskey, a także New York z sosem BBQ oraz żebra wołowe, również z sosem BBQ. W nowej ofercie nie zabrakło też grzanego piwa i wina. Zimowa odsłona Gwiazd Su dostępna jest w całej sieci restauracji Sphinx do 8 lutego 2016 r.

Jeszcze przed świętami naszym klientom proponujemy nowe kompozycje...


Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail