Najlepiej po włosku gotują w Amber Roomie

2016-02-26

Zakończył się XI Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej Arte Culinaria Italiana. Zespoły kucharzy z niektórych spośród najlepszych polskich restauracji w połowie lutego zmagały się z zadaniami z zakresu włoskiej tradycji kulinarnej, a ich wysiłki oceniały dwa zespoły jury: profesjonalne i degustacyjne.

 

Arte Culinaria Italiana zniknęła na kilka lat z horyzontu polskich imprez gastronomicznych, ale w tym roku wróciła przy współudziale pabianickiego hotelu Fabryka Wełny Hotel & SPA. Podczas dwóch dni konkursu rzesza sympatyków kuchni włoskiej, uczestnicy, jurorzy, sponsorzy i media mieli możliwość poznać serdeczny i żartobliwy włoski klimat tworzony przez Giancarlo Russo.

W konkursie dla profesjonalistów wystąpiło 10 ekip kucharzy z hoteli i restauracji w kraju oraz 2 ekipy kucharzy z Włoch: Ristorante Leon d’Oro Riva del Garda (Mariusz Gasek, Robert Daczkowski) i Hotel Ristorante Voce del Mare Vietri Costa Amalfitana (Gianpaulo Zoccola, Endri Semini), Windsor Hotel Jachranka (Mariusz Śliwiński, Marcin Piotrowski), Grand Hotel Rzeszów (Andrzej Bobowski, Mateusz Krzak), Hotel Blue Diamond Active SPA Trzebownisko (Patryk Mach, Przemysław Żurek), Hotel BoniFaCio SPA& Sport Resort Sochocin (Przemysław Bednarz, Marcin Suski), Fabryka Wełny Hotel & SPA Pabianice (Grzegorz Miśta, Radosław Loranc), Hotel Marusza Bydgoszcz (Michał Zieliński, Bartosz Wiśniewski), Hotel...


Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail