Dochodowa restauracja – poznaj zasady

2016-04-27

Dochodowa restauracja – to temat szkolenia Akademii Restauratora, które odbyło się 26 kwietnia w Warszawie, w hotelu Airport Okęcie. Prowadzący Piotr Grajewski i Piotr Komór po raz kolejny przybliżyli uczestnikom szczegóły zasad rachunków finansowych w gastronomicznym biznesie.

rs 2016 04ag 04

Prowadzący podkreślają, że wszystko, co wiedzą, pochodzi z doświadczenia. Liczby to środek do dobrego zarządzania, a zarządzanie to środek do uzyskania statusu lidera. Dzisiaj tego właśnie – pracy w dobrze zarządzanym zespole pod wodzą doświadczonego przywódcy – oczekują ludzie idący do pracy w gastronomii i mają wysokie wymagania wobec swoich pracodawców. Czy potrafimy rządzić w nie-autorytarnym stylu?


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail