Kulinarny Puchar Polski 2016 – sędziowie finału

Pochodzą z różnych krajów. W różnych częściach świata zdobywali doświadczenie w gastronomii. Łączą ich jednak z pewnością dwie rzeczy – zamiłowanie do sztuki kulinarnej i chęć dzielenia się swoim doświadczeniem  z młodym pokoleniem kucharzy.

Kulinarny Puchar Polski, to konkurs, w którym wybierany jest najlepszy kucharz w naszym kraju. Idea tego wydarzenia nie zamyka się jednak w granicach Polski. Już od kilku lat jest ono obserwowane przez zagranicznych szefów kuchni reprezentujących między innymi WACS. O „Najlepszym z najlepszych” mówi się na świecie również dzięki międzynarodowemu Jury, które ocenia finalistów konkursu.

W tym roku w loży sędziowskiej finału Kulinarnego Pucharu Polski zasiądą m.in.:...



Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail