Miłosz Kowalski serwuje polskie sery zagrodowe

2016-06-16

Hilton Garden Inn Kraków Airport stawia na promocję lokalnych dostawców: wprowadza deskę polskich serów zagrodowych, która stanowi uzupełnienie nowo wprowadzonej karty win.

 

Na desce serów pojawią się sery od trzech wielokrotnie nagradzanych polskich serowarów zagrodowych, którzy swoje sery wykonują ręcznie według tradycyjnych receptur. Sery, które pojawią się na desce, mają rekomendację Slow Food Polska i są naturalnym uzupełnieniem nowo wprowadzonej karty win, w której również znalazło się kilka polskich propozycji, m.in.: Adoria Riesling z winiarni położonej w Zachowicach na Dolnym Śląsku. – Polskie sery zagrodowe, które do tej pory można było spotkać jedynie w gospodarstwach agroturystycznych i na lokalnych targowiskach, zdobywają przebojem stoły najlepszych restauracji i podbijają podniebienia, nie tylko koneserów. Naturalnym rozwinięciem nowej karty menu i karty win, gdzie dominują polskie produkty, było dla nas wprowadzenie deski polskich serów, zwłaszcza, że


Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail