Podróż przez smaki w menu lunchowym jeżyckiej Avocado

2016-07-06

W sobotę poznańska restauracja Avocado zaprezentowała kolejne sezonowe menu, którego autorem jest Grzegorz Filozof, jej szef kuchni. Idea? Avocado wyrusza w podróż kulinarną.

 

– Osiem tygodni, osiem różnych regionów, to dużo i mało czasu, by poznać przysmaki z różnych zakątków świata. Chcemy jednak dać możliwość tym, którzy w czasie wakacji pozostaną w Poznaniu, by mieli namiastkę urlopu, a tym, którzy wracają z wypoczynku, chcemy przypomnieć smaki z tawern, suków, restauracji, barów, konob – mówi Magdalena Tylkowska, właścicielka miejsca w Nowym Sercu Jeżyc przy ul. Dąbrowskiego 29.

Początek dała kuchnia Gruzji. Grzegorz Filozof wraz z Anielą Redelbach, finalistką ukraińskiej edycji Hell's Kitchen, autorką książki kucharskiej...


Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail