Dziesięć konkursów nominowanych do Kulinarnego Pucharu Polski

W sierpniu br. odbyło się posiedzenie Rady Programowej KPP. Tematem spotkania były między innymi konkursy kulinarne ubiegające się o możliwość nominacji ich zwycięzców do Kulinarnego Pucharu Polski 2017. Ze wszystkich aplikacji wybrano dziesięć.

 

Listę konkursów nominowanych tradycyjnie otwiera Primerba Cup. Zwycięzcy tegorocznej edycji, już podczas uroczystej Gali Kulinarnego Pucharu Polski, która odbyła się 28 września br., odebrali nominację do KPP 2017
z rąk Filipa Bittnera, Dyrektora Grupy Produktów.

 

Pozostałe konkursy nominowane do Kulinarnego Pucharu Polski 2017 to:

  1. Kulinarny Rajd Mistrzów, 18.11.2016

  2. Ogólnopolski Festiwal Kulinarny Borów...



Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail