Mazury HoReCa – dla gastronomii, dla hotelarstwa, dla cukiernictwa i dla piekarstwa

W dniach 25-26.04.2017 roku w centrum targowo-konferencyjnym Expo Mazury w Ostródzie odbędzie się druga edycja targów Mazury HoReCa. Pierwsza edycja, która odbyła się w maju 2016 roku, cieszyła się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, gromadząc prawie 120 firm z branży i 50 Profesjonalnych Kupujących (Hosted Buyers). Towarzyszyło jej wówczas wydarzenie skierowane do klienta indywidualnego – Festiwal Smaków. Organizatorzy, wychodząc naprzeciw opiniom i oczekiwaniom wystawców, postanowili w 2017 roku rozdzielić te dwie imprezy.

Targi Mazury HoReCa są dedykowane branży hotelarskiej i gastronomicznej. Nowością w 2017 roku będzie...



Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail