Kalendarz - Go Smarten Yes Chef 2017

Na rynek HoReCa trafiło drugie wydanie Kalendarza Smarten z Szefami kuchni i cukierni. Po sukcesie zeszłorocznej edycji pomysłodawcy projektu nie mogli zaprzestać działania, dlatego i w tym roku wydali nietuzinkowy kalendarz - Go Smarten Yes Chef 2017! Pierwsza publikacja odbiła się szerokim echem. Ponad 20 znakomitych szefów zagościło w niejednym hotelu, restauracji i firmie a nawet w prywatnym domu, właśnie na kartach kalendarza Smarten.


W tym roku do projektu zostało zaproszonych 25 szefów kuchni i cukierni, wśród których znaleźli się: Bożena Sikoń, Agata Wojda, Jerzy Pasikowski, Stefan Birek, Dariusz Struciński, Tomasz Jakubiak, Paweł Małecki, Tomasz Purol, Jarek Walczyk, Sebastian Olma, Ernest Jagodziński, Rafał Targosz, Paweł Mieszała, Jarek Uściński, Łukasz Konik, Tomasz Dziura, Dawid Łagowski, Andrzej Jakomulski, Bartosz Budnik, Adrian...



Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail