MADE Restaurant we Wrocławiu pełne wiedzy i wymiany doświadczeń branży gastronomicznej

2018-11-13

29 października 2018 r. hotel Double Tree by Hilton we Wrocławiu zmienił się w gastronomiczne centrum Dolnego Śląska. Na wydarzeniu MADE Restaurant spotkało się ponad 200 przedstawicieli branży hospitality z Wrocławia i okolic. Kapituła jury Poland 100 Best Restaurants wyróżniła MADE Restaurant jako Imprezę Roku 2018.

Made Restaurant WRO 66

Był to czas wypełniony wiedzą, spotkaniami oraz wymianą doświadczeń i dobrej energii. Hasła, które powracały w różnych odsłonach w większości wystąpień to: autentyczność, spójność, pasja i rozwój. Goście wzięli udział w 8 godzinach wykładów oraz debat skupionych pod hasłem „Bądź 3 kroki przed…” (… dzięki motywacji, … dzięki znajomości trendów, … w zarządzaniu biznesem, … w marketingu). MADE również jest 3 kroki przed: na wrocławskiej scenie pierwszy raz wystąpił ekspert międzynarodowy, który opowiadał o znaczeniu designu w budowaniu doświadczenia restauracyjnego. Organizatorzy nie zapomnieli również o tym, że najwięcej wartościowych spotkań odbywa się przy wspólnym stole – o lunch i słodki bufet zadbali Piotr Apanel (Double Tree by Hilton) oraz Damian Chajęcki (Uroczysko 7 Stawów).

Tomasz Habdas (W szczytowej formie) w trakcie wystąpienia opowiedział o projekcie marki Bobby Burger, której jest ambasadorem. Projekt to „Bobby Team” – inicjatywa wspierania ludzi z pasją w tym, co robią. Projekt pokazuje także, jak w niestandardowy sposób podjąć współpracę z influencerami.

W debacie: NOWA GENERACJA KELNERÓW. JAK ZMOTYWOWAĆ I...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail