w numerze

Nowy numer ¨Restauracji"

2021-09-03

Nowy numer ¨Restauracji"  już w sprzedaży! A w nim...

RS I okl 04 2021

Nasz temat numeru to eko trendy. Zero waste, Too good to go, Weganizm… Skąd nagle to ogromne zainteresowanie ekologią w wielu dziedzinach naszego życia? Czy to tylko chwilowe mody? Co to znaczy ekologiczna gastronomia, ekologiczna kuchnia i ekologiczna restauracja? Jak zarządzać i promować swój lokal utrzymany w duchu eko oraz w jaki sposób iść z duchem czasu? Staramy się odpowiedzieć na niektóre nurtujące wielu z nas pytania, dotyczące nowinek w sztuce gotowania i podawania posiłków.

Wraz z Agatą Frątczak  podpowiadamy, jak urządzić wnętrze zielonej restauracji. Ania Dębska zaś w swoim felietonie...


Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail