dzieje się

Food&Wine Lovers for Ukraine

2022-03-03

Pomagamy Ukrainie- z inicjatywy Wojtka Bońkowskiego - www.winicjatywa.pl, Ferment (pismo o winie, grupa restauracji skupionych w Ferment Group Butchery&Wine, Le Braci, Kieliszki na Próżnej, Koneser Grill, Rozbrat 20), 7.03.2022 odbędzie się charytatywne Aperitivo, z którego 100% przychodu zostanie przeznaczone na pomoc Ukrainie. 

 image0

W najbliższy poniedziałek w restauracji Koneser Grill, znajdującej się w Centrum Praskim Koneser, szef Piotr Wójcik gościć będzie pozostałych szefów kuchni Ferment Group, z którymi wspólnie przygotuje popisowe dania każdej restauracji. W trakcie Aperitivo, odbędzie się też licytacja najlepszych etykiet, z prywatnej kolekcji win Wojtka Bońkowskiego. Są to unikatowe butelki od cenionych producentów, z najlepszych roczników. Unikaty w formacie magnum, przekazał również kolekcjoner Andrzej Różycki. 


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail