trendy

Akademia Kulinarna Amica zaprasza na przygodę z e-bookiem „Poproszę dokładkę”

2024-05-09

E-book „Poproszę dokładkę”, jest zbiorem 55 łatwych i efektownych przepisów, które zostały przygotowane przez mistrzów Akademii Kulinarnej Amica i przetestowane przez setki uczestników warsztatów. Tytuł nie został wybrany przypadkowo. Po degustacji dań właśnie zdanie „Poproszę dokładkę!” jest najczęściej słyszaną frazą w showroomie Amica.

a 23 y

fot. materiał prasowy

Publikacja to zbiór przepisów, prezentujących kuchnie z różnych regionów świata, często w nowatorskiej i odświeżonej odsłonie. Każda z receptur została nie tylko starannie opracowana, lecz również wielokrotnie poddana próbom przez uczestników warsztatów, które cieszą się sporym zainteresowaniem i świetną renomą wśród poznaniaków. To właśnie one były inspiracją do stworzenia e-booka.

Książka jest...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail