trendy

Jak w 3 krokach zwiększyć rentowność restauracji? – webinar Wolt, Restimo i UpMenu

2024-05-16

Wydarzenia ostatnich lat zmieniły podejście Polaków do jedzenia „na mieście” i wpłynęły na popularyzację zamawiania posiłków do domu. Z tego powodu restauratorzy musieli zmienić podejście do logistyki i planowania, a prowadzenie biznesu gastronomicznego online staje się wiodącym trendem w branży. Już 22 maja podczas webinaru przedstawiciele z Wolt, Restimo i UpMenu opowiedzą jak zbudować długoterminową strategię dostaw jedzenia, korzystając z nowoczesnych rozwiązań.

 restimo webinar 2

fot. materiał prasowy

Wraz z dynamicznie zmieniającą się sytuacją na rynku gastronomii i w branży HoReCa, pojawia się zapotrzebowanie na narzędzia, które obniżą koszty i...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail