trendy

Letnie menu bez chaosu: sezonowy wynajem przybywa na ratunek

2024-06-25

Lato to najintensywniejszy czas dla branży gastronomicznej. Sezonowe menu, świeże składniki i większe grono gości, zwłaszcza w popularnych turystycznie miejscach, takich jak nadmorskie kurorty czy okolice jezior, sprawiają, że restauracje, kawiarnie i liczne streetfoodowe lokale działają na pełnych obrotach. Jednak intensywny ruch w kuchni to także wyzwanie dla porządku. Czy można skutecznie zaradzić bałaganowi i sprawnie zarządzać zapleczem w samym środku letniego sezon? Można, a nawet trzeba! Doskonałym rozwiązaniem jest sezonowy wynajem profesjonalnej zmywarki gastronomicznej. Nie sposób tu nie wspomnieć, że liderem w tej dziedzinie jest marka Winterhalter – producent najwyższej jakości sprzętów myjących.

Winterhalter Sezonowy wynajem przybywa na ratunek 21062024 2 

fot. materiał prasowy

Czy letnie menu musi oznaczać bałagan?

 

Letnie menu bazuje na świeżych, sezonowych produktach. Na talerze i półmiski trafiają czereśnie, maliny, cukinie, fasolka szparagowa, młoda marchew i wiele innych pyszności. To oznacza także większą ilość przygotowań i mycia naczyń. Sałatki, owoce morza, grillowane dania – wszystkie te potrawy wymagają specjalistycznego sprzętu i częstszego mycia naczyń. Także większa liczba gości (której życzymy każdemu gastronomowi) to także więcej brudnych talerzy, sztućców, szklanek i pozostałych akcesoriów.

 

Wynajem zmywarki – rozwiązanie idealne

 

Winterhalter, lider w produkcji niezawodnych i innowacyjnych...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail