Serramazzoni - szkoła roku 2009

rt_2010_04-3.jpgW rozpoczętym w poprzednim numerze cyklu poświęconym najlepszym szkołom turystycznym, a więc i hotelarskim, prezentujemy włoską Szkołę Hotelarstwa i Restauracyjną Serramazzoni. Eurhodip, czyli Zrzeszenie Wiodących Szkół Hotelarskich w Europie przyznało jej tytuł School of the Year 2009.


Serramazzoni usytuowana jest kilka kilometrów od miasta Modena, w którym produkuje się słynny ocet balsamiczny Aceto Balsamico di Modena i wyśmienitą szynkę Prosciutto di Modena. Sam region zaś, czyli Emilia-Romagna, jest ojczyzną najlepszego we Włoszech parmezanu - Parmiggiano Reggiano. Nie należy się więc dziwić profilowi szkoły od 30 lat przygotowującej do zawodu kucharzy, cukierników i kelnerów.


Spośród...

Wydanie: 1/2010, EDUKACJA I KARIERA
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail