Brązowy Durszlak dla Restauracji Styl70

2013-06-19

Restauracja Hotelu Styl 70 w Piasku k. Pszczyny zdobyła III miejsce w konkursie kulinarnym podczas VIII Festiwalu Śląskich Smaków, który odbył się w 15 czerwca pod Ratuszem w Bielsku-Białej. Kucharze wywalczyli w tym dniu Brązowy Durszlak w kategorii profesjonalistów za przygotowanie trzech dań regionalnej kuchni śląskiej.

jury

Wśród nagrodzonych dań znalazły się:
- świeży boczek sous vide z sosem piwno-chrzanowym na powidłach z suszonych śliwek

boczek

(danie posiada także certyfikat Śląskich Smaków),

- pikantny krem z oberiby z suszonym...

Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail