Najnowszy numer czasopisma "Restauracja" z dużą dawką wiedzy i trendami na 2020 rok

2019-11-14

Zoni - magnes na koneserów smaku. Jak przygotować kelnerów i pracowników sali na rozwiązywanie sytuacji konfliktowych na linii gość - restauracja? Co zrobić, aby nowo otwarty lokal gastronomiczny był rentowny? Co będzie trendem w gastronomii w nadchodzącym roku? Jak nie marnować jedzenia w restauracji? To tylko wybrane gorące tematy, na które staramy się odpowiedzieć w ostatnim w 2019 r. numerze czasopisma "Restauracja".

06RS okadka

Numer, który już za moment trafi do Waszych rąk, to jak zawsze wywiady z ciekawymi postaciami polskiej i...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail