konkursy

Wojciech Modest Amaro w pierwszej 50 The Best Chef Awards 2019

2020-09-24

23 września w formie wirtualnej oogloszono wyniki konkursu The Best Chef Awards 2020 powered by Perlage. Tytuł The Best Chef Top 100 otrzymał René Redzepi. Jedynym Polakiem wśród finalistów był Wojciech Modest Amaro, który uplasował się na wysokim 46 miejscu.

Amaro

Pierwszą nagrodę oraz tytuł The Best Chef Top100 powered by Perlage otrzymał René Redzepi. Tuż za nim uplasował się Björn Frantzén z restauracji Frantzén w Sztokholmie - zwycięzca z roku poporzedniego. Na trzecim miejscu znalazł się natomiast Dan Barber (USA) – który jednocześnie został laureatem dwóch innych nagród. Na tegorocznej liście kandydatów do tytułu The Best Chef znalazły się osoby z 31 krajów z całego świata. Jedynym Polakiem wsród finalistów prestiżowego konkursu był Wojciech Modest Amaro. Zajął on wysokie 46 miejsce!

Pełny ranking zwycięzców dostępny jest na stronie https://thebestchefawards.com/

 Zwycięzcy nagród The Best Chef Awards 2020:

- The Best Chef Top100 Award powered by Pelage - René Redzepi z restauracji Noma w Kopenhadze. Na drugim miejscu uplasował się Björn Frantzén z restauracji Frantzén w Sztokholmie - zwycięzca z roku poporzedniego, na trzecim miejscu Dan Barber (USA).

- The Best Chef Rising Star Award powered by Perrier-Jouët – Manoella “Manu” Buffara (Brazylia). Nagroda przyznana za niezwykły talent i postępy w świecie gastronomii.

- The Best Chef Fol-LOVERS Award powered by Custom Culinary – Rafa Costa e Silva (Brazylia). Nagroda...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail