konkursy

Berry Fest - pierwszy przegląd alkoholi z owoców jagodowych

2022-08-20

Ruszają zapisy do Berry Fest - projektu promującego jagodowe wina, nalewki, destylaty, kraft. Berry Fest odbędzie się 3 października w Pałacu Mała Wieś pod Warszawą. Organizatorzy zapraszają do prezentacji swoich wyrobów producentów alkoholi, które powstały z wykorzystaniem jagody kamczackiej, aronii, jeżyn, malin, agrestu, porzeczki, truskawki, borówki, minikiwi, rokitnika, derenia i żurawiny. Promocja organizowana jest w ramach projektu "Czas na polskie superowoce!" i jest dedykowana odbiorcom segmentu HoReCa. Patronat objęły czasopisma Restauracja oraz Hotelarz. Planowany jest konkurs w kategoriach definiowanych przez gatunki owoców i rodzaje alkoholi oraz przyznanie nagrody głównej - Grand Prix pierwszego przeglądu alkoholi z owoców jagodowych. Nagrodą w konkursie jest promocja wśród właścicieli i kadry zarządzającej HoReCa. Laureaci będą promowani również w ramach tegorocznej akcji "prezenty dla firm"

Berry fest

Gdzie na świecie produkuje się znakomite wina z czarnej porzeczki i jagody kamczackiej? Jeżynówki, aroniówki, jagodowe nalewki, ratafie i okowity? Gdzie piwowarzy nauczyli się dodawać do piwa truskawki i maliny? Odpowiedź może być jedna – w Polsce. Mamy wszystko by tak się stało. Znakomite owoce, bogactwo gatunków i odmian, kompetencje, tradycje, pokłady ambicji, pasji i kreatywności. Kiedy tak się stanie? Jeśli połączymy ten potencjał i będziemy go promować. Taki projekt właśnie powstaje. Patronować mu będą czasopisma Restauracja oraz Hotelarz. Nagrodą w konkursie jest promocja wśród właścicieli i kadry zarządzającej HoReCa.

Berry Fest odbędzie się 3 października w Pałacu Mała Wieś pod Warszawą. Swoje produkty zaprezentować mogą producenci alkoholi z jagody kamczackiej, aronii, jeżyn, malin, agrestu, porzeczki, truskawki, borówki, minikiwi, rokitnika, derenia i żurawiny. Przyjmowane są zgłoszenia do konkursu jagodowych: win, nalewek, destylatów oraz kraftu. Konkurs planowany jest w kategoriach definiowanych przez gatunki owoców i rodzaje alkoholi. Planowane jest również przyznanie nagrody...

Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail