konkursy

Hiszpański szef kuchni Dabiz Muñoz ponownie zdobywa tytuł The Best Chef podczas Gali The Best Chef Awards powered by Perlage

2022-09-25

Prócz wyłonienia listy Top 100 najlepszych szefów kuchni na świecie w czasie Gali wręczono również 12 nagród specjalnych w różnych dziedzinach. Otrzymali je: Dabiz Muñoz, Antonio Bachour, Ana Roš, Anne-Sophie Pic, Natsuko Shoij, Josh Niland, Jessica Rosval, Riccardo Camanini, Franco Pepe, Pierre Koffmann i Andoni Luis Aduriz.

509A0960

Szósta edycja The Best Chef Awards powered by Perlage wspierana przez Radę Miasta i Wspólnotę Madrytu, sprowadziła na całe trzy dni do stolicy najwybitniejszych profesjonalistów światowej gastronomii.

Szósta edycja The Best Chef Awards powered by Perlage, zakończyła się dziś w Madrycie wielką galą, podczas której ogłoszono listę 100 najlepszych szefów kuchni na świecie. Długo wyczekiwany ranking prowadzi, drugi rok z rzędu, Dabiz Muñoz, szef kuchni DiverXO (Madryt, Hiszpania).

Głosujący po raz kolejny docenili bardzo spersonalizowaną kuchnię, która ucieka od minimalizmu. Nieprzewidywalny i osadzony w doskonałości styl, który pomimo wpływów różnych inspiracji zaczerpniętych z wielu prądów kulinarnych, przenosi do własnego, sennego wszechświata, który okazuje się nieprzewidywalny. Motto brzmi: awangarda albo śmierć.

Oprócz listy Top 100 The Best Chefs Awards przyznało 12 specjalnych wyróżnień, które nagradzają w wielu dziedzinach....


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail