konkursy

Sylwia Stachyra z Lublina walczy o tytuł TOP CHEF World All-Stars

2023-03-12

Znane na całym świecie kulinarne show, TOP CHEF, wraca w swojej 20. jubileuszowej edycji na rynku amerykańskim w międzynarodowej formule. Szesnastu najlepszych profesjonalnych kucharzy wybranych spośród laureatów edycji programu z całego świata walczy o tytuł World All-Star. Wśród nich jest pięcioro Europejczyków, w tym jedna Polka – Sylwia Stachyra z Lublina, zwyciężczyni 7. edycji TOP CHEF Polska.

Sylwia Stachyra uczestniczka TOP CHEF World All Stars fot. Rafa Bil

fot. materiał prasowy

 

TOP CHEF World All-Stars to 14-odcinkowy program, w którym profesjonalni kucharze rywalizują w różnych...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail