konkursy

Konkurs kulinarny Czas na Rybę

2023-09-30

Prezentujemy 6 duetów profesjonalnych kucharzy zakwalifikowanych do VI edycji ogólnopolskiego konkursu kulinarnego "Czas na rybę!". To ta dwunastka zakwalifikowała się do rywalizacji 7 października na Zamku Książęcym w Niemodlinie.

Kopia cnr2023 fb uczestnicy SK

fot. materiał prasowy

To oni swoimi potrawami z karpiem w roli głównej postarają się zadziwić jurorów, zdobyć cenne nagrody i nominację do Kulinarnego Pucharu Polski. Ich potrawy oceniać będzie jury pod przewodnictwem prezesa Euro-Toques Polska Marcina Sobóla w składzie: Jean Bos, Krzysztof Gawlik, Wojciech Harapkiewicz, Wolfgang P. Menge, Kurt Scheller, Tomasz Smoczyk, Krzysztof Szulborski, Jarosław Walczyk, Jarosław Uściński.

Oto finaliści "Czas na rybę!":
 
Bartek Alboszta - Hotel Traugutta 3, Białystok
Filip Słabiński - Nowa Szekla Tawerna & Bar w Augustowie 

Kamil Bujdasz - Stary Browar Rzeszowski
Paweł Baran - Stary Browar...

Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail