konkursy

Znamy zwycięzców konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni - Instytut Kulinarny Transgourmet”

2024-07-18

Wielki finał konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni - Instytut Kulinarny Transgourmet” za nami! Najlepsi okazali się Dawid Stąpór i Wiktoria Banaś z Restauracji Żółty Słoń w Kielcach. Jury doceniło kunszt i kreatywność kucharzy, którzy przygotowali roladkę cielęcą z farszem krewetkowym. Organizatorem wydarzenia jest Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni oraz Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa.

4

fot. materiał prasowy

Do wielkiego finału konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni - Instytut Kulinarny Transgourmet” dostało się sześć dwuosobowych drużyn. Wśród nich znaleźli się:

  • Patryk Stanewicz, Mikita Zhurauleu – Restauracja Szeroka No 9, Toruń
  • Krzysztof Klimczak, Adam Chajczyk – Restauracja Lavenda, Poznań
  • Daniel Warszawski, Eryk Czarnecki – Hotel H15 Boutique, Warszawa
  • Dawid Stąpór, Wiktoria Banaś – Restauracja Żółty Słoń, Kielce
  • Maciej Osiński, Łukasz Marcinowski – Tres Bien Event Food Catering
  • Pablo Andreas Zamora, Michał Chyciński – Compass Culinary Group

Tematem przewodnim finału konkursu były Mięsne Specjały, będące wyróżniającym się asortymentem w ofercie Transgourmet i Selgros. To pełna gama 250 produktów, w skład której wchodzą...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail