Czego brakuje w Twojej kuchni?

Kuchnia w lokalu gastronomicznym musi posiadać nie tylko dobry sprzęt. Lodówka, piec czy garnki to tylko kilka podstawowych elementów, które umożliwiają kucharzom gotowanie. Warto, by właściciel lub manager restauracji zadbał, by ułatwić załodze codzienne obowiązki. Wdrażając w lokalu nowoczesne rozwiązania informatyczne, można usprawnić działanie nie tylko pracowników kuchni, ale także obsługi sali.

rs 2016 12bc 05

Niezbędne minimum

C hcąc, by kuchnia działała sprawnie należy zadbać o jej profesjonalne wyposażenie. Warto wybrać produkty funkcjonalne, które odznaczające się dużą wytrzymałością i wydajnością. Jakość sprzętów wpływa nie tylko na komfort pracy, ale także jej efektywność. Może to przełożyć się na wyższą cenę, jednak w lokalu gastronomicznym nie można pozwolić sobie...



Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail